Projektidé

Webbplatsen som skapades 2010 av grundaren Klara Urbán, är tänkt att erbjuda en spännande och inspirerande marknadsplats för konstnärer. Här lever utställningsdagarna kvar betydligt längre, publiken guidas till nya upplevelser, och det är lättare att hitta bra konst, hantverk och designade föremål.

Tanken är att du ska kunna hitta fler och fler evenemang runt om i Sverige, få smakprov av vad de har att erbjuda, kunna planera ditt besök i förväg, följa konstnärerna under hela året, se vad de har för sig och hur du kommer i kontakt med dem.

Samarbetspartners

Bissera samarbetar med olika delar av näringslivet, kommunerna och arrangörer om nya idéer för att erbjuda ytterligare möjligheter för våra konstnärer och utveckla utbudet för besökarna. Vår ambition är att återspegla den verkliga utställningen där vi utgår ifrån arrangörens och konstnärens önskemål.


Information för arrangörer och konstnärer om deltagande och villkoren finns här.Konstverken är skapade av: Käte Laurent /Halland/, Sofia Bergman /Majorna/, Pilar Gonzáles /Halland/ och är skyddade enligt Upphovsrättslagen